contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

14B Dolland St
London, SE11 5LN
United Kingdom

PESHERA pavilion

 
 
 

 

Peshera is a cave created from a series of wooden stalactites. It contains a variety of spaces that shrink and expand depending on the visitor’s point of view. It breaks the continuity of the existing green ceiling and provides a new spatial experience.
The design of the structure is based on the existing conditions of the exhibition space.

 

 

 
  PROJECTS

  PROJECTS


Type: Open Competition
Date: 07.2013
Client: BSA
Location:  Boston, USA
Size: 50 square meters
Status: Basic scheme
Team: Anna Kulik, Giorgio Badalacchi